940x343 Nl

Wie kan deelnemen aan deze actie?
Particulieren en professionals binnen de limiet van twee deelnames per fiscaal/wettelijk huishouden (dezelfde naam, hetzelfde postadres) kunnen deelnemen aan het aanbod.

Hoe deelnemen aan het aanbod?
- Koop 2 of 4 MICHELIN banden (Zomer, Winter of CrossClimate) van dezelfde maat of hetzelfde gamma (Personenwagen, 4x4, bestelwagen);

- Schrijf je in tot 11 december 2023 (d.w.z. 2 weken na de einddatum van de actie) op https://promo.michelin.fr/promotions/benelux

- Vul het deelnameformulier in, vermeld de vereiste gegevens (naam, voornaam, adres, e-mail, enz.) en vermeld uw bankgegevens (IBAN-BIC). In het geval van deelname door een rechtspersoon moeten de bankgegevens van het bedrijf in kwestie zijn. De bankgegevens zijn essentieel voor het verwerken van de transactie en het uitvoeren van de overschrijving. Andere betaalmiddelen worden niet toegestaan.

- De klant ontvangt de bankoverschrijving binnen 6 tot 8 weken. Dit zijn de bedragen inclusief belasting:

 


Personenwagen, 4x4: Voor elke aankoop van twee (2) of vier (4) MICHELIN personenwagen- of 4x4 banden (zomer-, winter- of CrossClimate banden) van dezelfde maat en hetzelfde gamma zijn de bedragen als volgt:

 

Inchmaat
 

2 banden
 

4 banden
 

16’ en -
 

15€​
 

30€​
 

17’​
 

30€​
 

60€​
 

18’
 

40€​
 

80€​
 

19’ en groter​
 

60€​
 

120€​
 

  

 

Bestelwagen : Voor elke aankoop van twee (2) of vier (4) MICHELIN bestelwagenbanden (zomer-, winter- of CrossClimate) van dezelfde maat en uit het AGILIS-assortiment (Agilis, Agilis+, Agilis 3, Agilis 51, Agilis Crossclimate, Agilis Alpin, Agilis 51 Snow Ice en Agilis X-Ice Snow) specifiek zijn de bedragen als volgt :


 

Inchmaat
 

2 banden
 

4 banden
 

Alle afmetingen
 

30€​
 

60€​